Mirësevini

Dijamant është e përkushtuar që tu ofroj shërbime sa më të mira konsumatorëve.
Ne besojmë se përgjegjshmëria dhe fleksibiliteti janë esenciale në marrëdhëniet tona
me konsumatorë dhe bashkëpunëtorë.

Informatat Kontaktuese.

Rr. Adem Jashari
24000 Malisheve

Mob:

+383 (44) 717 528    

Mob:

+383 (44) 365 698  

E-mail:

info@dijamant-ks.com